Grafisch Ontwerp

Verschillende oplossingen voor uw situatie

PRODUCTEN

Wat wij voor u kunnen betekenen? Hieronder een aantal veel voorkomende producten.
Staat uw wens er niet bij? Niets is ons te gek!

LOGO

Wij ontwikkelen een prachtig, in het oog springend logo op basis van uw wensen en uw verhaal.
Zo kunt u direct laten zien waar u met uw bedrijf voor staat.

HUISSTIJL

De visuele uitstraling van uw bedrijf wordt weergegeven in een huisstijl. Met uw logo als uitgangspunt maken we een prachtige huisstijl zodat de herkenbaarheid van uw bedrijf optimaal is.

VISITEKAARTJES

Het ouderwetse visitekaartje is de manier om uw gegevens achter te laten. Wij zorgen voor een prachtig ontwerp, op basis van uw huisstijl.

BRIEFPAPIER

Een minder voor de hand liggende reclame uiting maar het is er wel degelijk een. Of u nu een factuur of een brief verstuurt. Uw logo en huisstijl komen in beeld.

ENVELOPPEN

De envelop is het eerste dat de ontvanger te zien krijgt. Die eerste indruk is belangrijk. U kunt immers slechts één eerste indruk achterlaten. Wij ontwerpen uw enveloppen op basis van de huisstijl van uw bedrijf.

FLYERS / FOLDERS

Dik of dun papier? Welk formaat? Bij een flyer komen een hoop opties voorbij. Laat ons u helpen met de vormgeving, papierkeuze en het formaat. We zorgen er voor dat iedereen direct uw bedrijf zal herkennen.

POSTERS

Een mooie manier om uw bedrijf te promoten. Plaats de poster in een stoepbord of een kliklijst aan de muur. Wij helpen u met het ontwerpen van een poster met de juiste beelden en teksten en gieten dat in een prachtig ontwerp.

BROCHURE

Een brochure of magazine kunnen wij ook voor u uitwerken. U kunt er een berg infrmatie in kwijt en zo alle aspecten van uw bedrijf tot in de kleinste details laten zien.
Wij denken met u mee en geven vorm aan uw wensen.

KAARTEN

De ansicht- of wenskaarten kunt u voor allerlei doeleinden gebruiken. Feestje? Baby? Gaat u trouwen? Mooie persoonlijke kerstkaarten?
Wij helpen u graag om hier vorm en inhoud aan te geven.

DOORDRUKSETS

Het bekende doorslagsysteem, ook wel bonnenboekjes genoemd. Kies tussen 1, 2 of 3 gekleurde doorslagvellen. Leverbaar in losse sets, of gelijmd tot blokken van 25 of 50 sets.

SPANDOEKEN

Het hele jaar zichtbaar! Wil u een mooi spandoek laten maken voor uw bedrijf, event of gewoon een leuk feestje? Indien nodig geleverd met frame en andere accessoires? Neem gewoon even contact op!

VLAGGEN

Fier wapperend in de wind, of strak voor, naast of boven de entree van uw winkel. Vlaggen ziet u op allerlei plekken. En ze vervullen verschillende functies. Wij geven vorm aan uw vlaggen en denken graag met u mee.

PRESENTATIE

(Beurs)presentatie-systemen kunnen wij probleemloos voor u verzorgen. Zo leveren we complete beurswanden, verschillende banners, displays, doeken, verschillende plaatmaterialen en alle benodigde accessoires.

BELETTERING

Een rijdende reclamezuil. Als het ontwerp van de belettering van uw auto goed is zorgt dat voor een grote boost in de bekendheid van uw onderneming. Wij ontwerpen de belettering en houden rekening met de uitstraling van uw bedrijf!

PROMOTIONEEL

Pennen, memoblokken, USB sticks, paraplu’s, balonnen, etc. Niets is ons vreemd. Wij helpen u met het ontwerp en indien nodig kunnen we ook de producten volledig bedrukt leveren. Informeer snel eens naar de mogelijkheden!

TEXTIEL

Wij geven vorm aan alle uitingen om op textiel te printen, drukken of borduren. Bijna alles kan.
Of u nu een naam / rugnummer op een shirt wil laten drukken of in grote aantallen textiel nodig heeft.

Onze aanpak

Wij vinden vanalles belangrijk maar een ding staat bij ons voorop: Een eerlijke en persoonlijke aanpak. We zorgen er voor dat al ons werk mooi en functioneel is. Al ons werk moet aansluiten bij uw eisen en wensen. Door tijdens het hele proces nauw contact met u te houden zijn we er zeker van dat u gelukkig bent met het resultaat.

Heeft u een grafisch ontwerper nodig? Of bent u nieuwsgierig geworden en wil u meer informatie? Neem dan meteen contact met ons op!

De stappen

1. KENNISMAKINGSFASE
Hoe u ons bereikt maakt ons niet uit. Dus Bel, sms, mail of Whatsapp met ons. Wij vinden het altijd prima.
Tijdens deze, al dan niet face-2-face, kennismaking maken we een inventarisatie van uw wensen en uw verhaal en stellen we daar vragen over.

2. ONTWERPFASE
Na de kennismaking hebben we een hoop informatie en kunnen we starten met het maken van een of meerdere ruwe voorstellen. Met die voorstellen gaan we samen met u kijken wat het best bij u past. Vervolgens gaan we met uw input verder met het vormgeven en ontwikkelen tot u tevreden bent..

3. OPLEVERING
Zodra u tevreden bent maken we uw bestanden klaar om te drukken.

4. DRUKKEN
U hebt een digitaal bestand ontvangen. Dat kan nu naar de drukker toe. Uiteraard kunnen wij het drukken ook voor u verzorgen.

Wij werken samen met verschillende drukkers. Waarom? Omdat wij vinden dat iedere drukker zijneigen specialiteit heeft.
Zo kunnen we altijd de juiste kwaliteit leveren. Daarnaast zorgen we er ook voor dat u een eerlijke prijs betaalt. Indien u ook (grafische) ontwerpen door ons laat maken zullen we de drukkosten 1 op 1 doorberekenen. Zo betaalt u nooit te veel.
Wel zo eerlijk toch?

Drukwerk