Website laten maken

Wij bouwen uw website op maat!
Websites

Een website is het online visitekaartje voor uw onderneming maar heeft daarnaast nog meer functies. U wil nieuwe klanten werven en uw omzet verhogen. De site moet daarom zo gemaakt worden dat deze doelen ook behaald worden.

Wij vertalen uw wensen naar een nieuwe website!

Webwinkel

Online winkelen wint nog steeds aan populariteit. Waarom zou u daar niet van mee profiteren? Een webwinkel is een mooie aanvulling op uw fysieke verkoopkanaal. Wij werken met Prestashop en WooCommerce.

CMS

In het Content Management Systeem kunt u eenvoudig zelf de inhoud van een site aanpassen en beheren. Wij werken in de meeste gevallen met WordPress, een van de meest gebruiksvriendelijke open source pakketten ter wereld.

Responsive

Al onze websites zijn responsive. Dat wil zeggen dat de site op ieder scherm leesbaar is. Dus naast een prachtige invulling van een computerscherm is de invulling van het scherm op een tablet of telefoon net zo goed.

Nieuwsbrieven sturen

Met een goede nieuwsbrief kunt u uw klanten goed blijven informeren en kunt u zelfs nieuwe klanten aantrekken. Met onze nieuwsbrief applicaties kunt u eenvoudig uw klanten op de hoogte blijven houden van alle ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Bovendien voldoet u met onze module ook netjes aan de wettelijke verplichtingen (AVG)

Modules

Iedere website is uniek, wij werken met verschillende modules die we inzetten om uw website te optimaliseren. Je kunt hierbij denken aan een landingspagina, foto album, portfolio of een periodiek rapport over de site bezoekers.

Adaptive

Om de ervaring optimaal te maken kunnen we de inhoud aanpassen aan het medium. Zo kunnen afbeeldingen wel zichtbaar zijn op een PC, laptop of tablet maar niet op een smartphone omdat dat scherm simpelweg te klein is.

Huisstijl & ontwerp

De huisstijl of uitstraling van uw bedrijf is uniek en als het goed is herkenbaar. Het is belangrijk om er voor te zoren dat deze herkenbaarheid terugkomt in de website.
Indien u nog geen huisstijl heeft helpen u je daar graag mee.

Vindbaarheid

Het succes van een nieuwe website is voor een groot deel afhankelijk van de vindbaarheid. Wij kunnen u helpen met schrijven van teksten en zoekmachine optimalisatie en kunnen geven u inzage in bezoekersstatistieken van de website.

Onderhoud

Om uw website continue goed werkend te houden is het belangrijk om met enige regelmaat de website van updates te voorzien. Zo verkleint u het risico dat de website gehackt wordt.
Wij bieden verschillende onderhoudscontracten.
Neem direct contact op!

Veiligheid

Met een SSL certificaat wordt alle informatie die verzonden wordt tussen website en gebruiker zeer sterk versleuteld. Daarnaast beloont Google sites met een SSL cerfificaat met een hogere klassificering!

Domeinnaam

 Een domeinnaan of URL bepaalt de eerste verwachting bij de bezoekers van een website. Het is daarnaast belangrijk dat de domeinnaam goed te onthouden is zodat deze herkenbaarheid uit straalt.


Webhosting

Dit is de plek waar alles voor uw website met email wordt opgeslagen. Wij zijn Reseller van Realhosting. Een betrouwbare partner die bovendien goede service verleent dor bijvoorbeeld telefonisch bereikbaar te zijn.

Onze aanpak

Website laten maken

Wij vinden van alles belangrijk, maar een ding staat bij ons voorop: Een eerlijke en persoonlijke aanpak. We zorgen er voor dat al ons werk mooi en functioneel is. Al ons werk moet aansluiten bij uw eisen en wensen. Door tijdens het hele proces nauw contact met u te houden zijn we er zeker van dat u gelukkig bent met het resultaat.

Wilt u dus een nieuwe website? Of bent u nieuwsgierig geworden en wil u meer informatie? Neem dan meteen contact met ons op!

De stappen

1. KENNISMAKINGSFASE
Hoe u ons bereikt maakt ons niet uit. Dus Bel, sms, mail of Whatsapp met ons. Wij vinden het altijd prima.
Tijdens deze, al dan niet face-2-face, kennismaking maken we een inventarisatie van uw wensen en uw verhaal en stellen we daar vragen over.

2. ONTWERPFASE
Na de kennismaking hebben we een hoop informatie en kunnen we starten met het maken van een of meerdere voorstellen. Met die ontwerpen gaan we samen met u kijken wat het best bij je past. Vervolgens gaan we verder met het vormgeven en ontwikkelen van de website.

3. UITWERKINGSFASE
Zodra duidelijk is welk design u wil gaan we verder met de technische kant van de website. Wanneer u een website met CMS kiest zal dat anders zijn dan bij een webshop. We zorgen er ook voor dat u de ontwikkeling van de site kunt volgen zodat u er eventueel feedback op kunt geven.

4. TESTFASE
Zodra we klaar zijn met het bouwen en ontwerpen van de site gaan we deze samen testen. U kunt alle functionaliteiten proberen en bekijken. We zetten in deze fase de puntjes op de ‘i’.

5. OPLEVERING
Zodra de website helemaal gereed is zullen we de site opleveren. We leveren indien afgesproken nog een handleiding om de site te onderhouden. Daarnaast kunnen we u helpen om de site ‘online’ te zetten en daar bekendheid aan te geven zodat iedereen de nieuwe site kan bekijken.

Wij zijn reseller van Realhosting. RealHosting is een middelgrote, Nederlandse hosting provider. Ze zijn gespecialiseerd in webhosting en domeinregistraties. Met een hecht team van enthousiaste professionals zijn ze klein genoeg om persoonlijk te blijven en groot genoeg om een betrouwbare partner te zijn. Ze zijn iedere dag bezig met kwaliteit en klanttevredenheid. Dit garandeert een continu proces van verbetering. Het is niet voor niets dat klanten hen met gemiddeld een 9 waarderen!

Als klant van Eerlijk Design ontvangt u flinke korting op de hosting pakketten.

Meer info over de prijzen van website hosting, domeinnaam registraties of SSL certificaten?

Onze hosting

Onze prijzen

De kosten

Omdat iedere website maatwerk is zal een offerte dat ook zijn. Die maken we op basis van uw verhaal en uw wensen op.

Hieronder een indicatie voor:

  • Website met CMS functie
    (Teksten, plaatjes, contactformulier.)
    Vanaf € 450,00
  • Webshop compleet
    (Teksten, plaatjes, bestellen en betalen.)
    Vanaf € 950,00