Vraag nu aan:

Vrijblijvend voorstel

Disclaimer

De inhoud van deze website.

Hoewel de inhoud van deze door Eerlijk Design gemaakte website met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, is het mogelijk dat bepaalde informatie verouderd of incorrect is.

Eerlijk Design aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade, welke zou kunnen ontstaan door het gebruik van informatie van deze site of door het gebruik van informatie op de websites waarnaar verwezen wordt.

Eerlijk Design geeft geen garantie met betrekking tot de aard en inhoud van de informatie, advertenties, producten, adviezen van technische aard of anderszins op haar site en op websites waarnaar verwezen wordt en wijst hierbij dan ook alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze informatie, af. Er wordt geen garantie geboden voor het probleemloos en ononderbroken functioneren van de site.

Eerlijk Design is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van verwijzingen naar andere websites of bronnen. De gegevens op deze site kunnen zonder enige waarschuwing worden gewijzigd.

Kennismaken?

Neem contact op!

Vul onderstaand formulier in.


Adres

Modelleur 41
5171 SL Kaatsheuvel

Telefoon

+31 (0)6 5188 0267

WhatsApp

Klik hier om direct te Whatsappen!

E-mail

info@eerlijk-design.nl