Vraag nu aan:

Vrijblijvend voorstel

Branding

Wij helpen u met het ontwikkelen en beheren van uw merk waarmee uw bedrijf bekend en geliefd wordt.

Een merk moet zich onderscheiden van de concurrentie. En daar kunnen wij u bij helpen! Of het nu voor een volledig nieuwe branding is of een rebranding, wij ontwikkelen merkstrategieën, logo’s en huisstijlen, die voor toegevoegde waarde zorgen.

Merknaam

Een goede merknaam is meer dan een makkelijk te onthouden of aantrekkelijke naam. Een merknaam moet taaltechnisch goed zijn en merkenrechtelijk mogen. Wij kunnen u hierbij perfect adviseren. Ook wanneer u internationaal actief bent nemen we de betekenis van uw merknaam in andere talen mee in het ontwikkelproces. 

Hebt u een sterke en aantrekkelijke merknaam nodig?
Wij bedenken samen met u een goede merknaam. Door middel van uitgebreid onderzoek heeft uw nieuwe merknaam een solide basis.

Logo ontwerp

Een sterk logo zegt meer dan duizend woorden. Een logo is een herkenningspunt voor klanten en een goede tool om meer omzet te genereren. Bovendien is een logo het uitgangspunt van de huisstijl van uw merk of bedrijf. Alles begint met een sterk logo!

Hebt u een sterk logo nodig?
Wij ontwerpen een logo dat de kernwaarden en verhaal van uw bedrijf toont.

Huisstijl ontwikkeling

De huisstijl is het gezicht van uw bedrijf of merk. Het is de manier waarop het zich visueel presenteert. Het logo, de kleurstelling, lettertypes en alle andere visuele elementen zijn hier onderdeel van. De huisstijl wordt consequent doorgevoerd in alle visuele presentaties van de organisatie.

Uw huisstijl laten ontwikkelen of aanpassen?
Wij gaan aan de slag op basis van de bedrijfsidentiteit, doelgroep en doelen van uw merk of bedrijf.

Merkrichtlijnen

Het is zeer belangrijk om uw huisstijl altijd en overal consequent toe te (laten) passen. Flyers, folders, website, e-mail handtekeningen, social media, etcetera. Om consistentie te creëren is het verstandig om uw huisstijl zo goed mogelijk vast te laten leggen in de merkrichtlijnen

Wilt u uw huisstijl goed laten doorvoeren?
Wij helpen u houvast te bieden voor uw klanten, medewerkers en partners!

Kennismaken?

Neem contact op!

Vul onderstaand formulier in.


Adres

Modelleur 41
5171 SL Kaatsheuvel

Telefoon

+31 (0)6 5188 0267

WhatsApp

Klik hier om direct te Whatsappen!

E-mail

info@eerlijk-design.nl