Vraag nu aan:

Vrijblijvend voorstel

Website onderhoud en/of aanpassingen laten uitvoeren?

Websites

Geen zorgen over veiligheid, updates en wijzigingen aan uw website of webshop.

Het internet is voortdurend in ontwikkeling. Om te voorkomen dat uw website of webshop gehackt wordt of andere problemen krijgt is het belangrijk om uw website goed te laten onderhouden. Wij kunnen u ontzorgen door middel van beveiliging, updates, back-ups.
Wij bieden u daarnaast ook hulp bij het doen van aanpassingen aan uw website. Dit kunnen content gerelateerde aanpassingen zijn maar ook het toevoegen van functionaliteit aan uw website.

Ga voor zekerheid met een onderhoudscontract.

We horen steeds vaker dat websites gehackt worden. Vaak ligt de oorzaak bij verouderde software & techniek. Het is dus belangrijk om uw website technisch up-to-date te houden. Daarvoor bieden we verschillende onderhoudscontracten waarin wij voor u het onderhoud periodiek uitvoeren voor een vast bedrag per maand.

Aanpassingen laten doen.

Heeft u ondersteuning nodig of wil u ons inschakelen voor het doen van aanpassingen aan uw website?
Tegen een standaard uurtarief helpen we u met het doen van updates, content wijzigingen of het doorontwikkelen van uw website. We schatten vooraf altijd in hoe veel tijd het zal kosten zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Voordeliger uit met een strippenkaart

Met de strippenkaart bieden we u een voordeligere optie om uw website te laten onderhouden. U koopt dan uw uren vooraf in.
De voordelen van de strippenkaart:

  • U hebt minder administratie omdat u (vooraf) een factuur ontvangt.
  • Het uurtarief tot 15% lager!
  • Voor kleinere klussen hoeft u niet zelf vooraf goedkeuring te geven. U kunt een of meer van uw medewerkers toestemming geven om zelf kleine klussen uit te laten voeren.
  • U wordt eerder geholpen. In principe binnen 24 uur maar meestal veel eerder.
  • Ook inzetbaar voor onderhoud & updates.
  • Hoe meer uren u vooraf inkoopt, hoe lager ons uurtarief!

Neem contact op voor meer informatie!

Wilt u uw website ook goed up-to-date houden?

Neem dan contact op!